Presentatietraining

Veel leden van de raad van bestuur, communicatieadviseurs en medisch specialisten vinden het spannend om voor een groep te staan en een presentatie of verhaal te houden. Toch is het cliché waar: presenteren kun je leren. Met onze presentatietraining spreekt u voortaan met meer zelfvertrouwen in het openbaar.

 

Bureau voor Zorgcommunicatie biedt twee verschillende typen presentatietrainingen aan:

  • Een training waarin u vooral tips en tricks krijgt en door een ervaren presentator gecoacht wordt om uw boodschap zo effectief mogelijk over het voetlicht te krijgen. Bij deze training besteden wij ook aandacht aan uw uiterlijke presentatie. Hiervoor werken wij samen met Colorico, specialist in kleding en imago.
  • Een training speciaal bedoeld voor mensen met angst voor spreken in het openbaar. Deze training gaat in vijf dagdelen de diepte in en leert u vanuit uw eigen authenticiteit uw publiek te binden en te boeien.


Toegesneden op uw kwaliteiten en leerpunten

Onze trainingen worden afgestemd op de specifieke behoefte van het individu of het team. De leerbehoeften en casuïstiek van elke deelnemer worden in kaart gebracht, zodat de training actueel is en toegesneden op de persoon zelf. Daarbij zijn onze trainers deskundig, ervaren en – vanzelfsprekend – discreet. Ook de trainingslocatie is naar keuze, bijvoorbeeld als de voorkeur wordt gegeven aan een locatie buiten de eigen werkomgeving.

Reacties zijn gesloten.