Mediatraining

Het is de nachtmerrie van ieder lid van de raad van bestuur, manager of woordvoerder: in een gesprek met de pers een enorme uitglijder maken. Of achteraf constateren dat uw verhaal niet goed over het voetlicht komt omdat er vrijelijk in geknipt en geplakt is. Hoe voorkomt u dat uw ziekenhuis of zorginstelling in een verkeerd daglicht wordt gesteld? Of dat u meer zegt dan u van plan was? Kortom: hoe houdt u tijdens een interview de regie in handen?

Met een goede mediatraining, toegespitst op bestuurders en medewerkers in de zorgsector en gericht op uw specifieke wensen en behoeften. U kunt individueel, maar ook met een groep mensen een mediatraining volgen. Bijvoorbeeld met de raad van bestuur van uw ziekenhuis, die zo gedegen wordt voorbereid op perscontacten en woordvoering.

 

Toegesneden op uw kwaliteiten en leerpunten

Onze trainingen worden afgestemd op de specifieke behoefte van het individu of het team. De leerbehoeften en casuïstiek van elke deelnemer worden in kaart gebracht, zodat de training actueel is en toegesneden op de persoon zelf. Daarbij zijn onze trainers deskundig, ervaren en – vanzelfsprekend – discreet. Ook de trainingslocatie is naar keuze, bijvoorbeeld als de voorkeur wordt gegeven aan een locatie buiten de eigen werkomgeving.

 

Mogelijke onderwerpen die in een training behandeld worden:

  • mediatraining: wie zijn de media en wat zijn hun belangen; omgaan met lastige vragen; initiatief nemen, terugwinnen en houden; “geen commentaar”; hoe vertel ik binnen korte tijd een duidelijk verhaal…
  • crisiscommunicatie
  • onderhandelingsvaardigheden
  • kleding- en stijladvies: zie ook www.colorico.nl

 

Ook kunt u kiezen voor een uitgebreid individueel kleding- en stijladvies of een aparte presentatie training. Onze mediatrainingen leren de deelnemers om onder uiteenlopende omstandigheden de regie te houden over hun boodschap. Hiermee komt u goed beslagen ten ijs.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Wij doen u graag aan de hand van uw wensen een geheel vrijblijvend voorstel. Neem hiervoor contact op met Nico Postma via tel. (033) 465 34 27 of info@bvzorgcommunicatie.nl

 

Reacties zijn gesloten.