Verbeter je performance op de arbeidsmarkt

Wie ben jij, waar ben jij goed in en waar sta je voor? En hoe breng je dit optimaal over aan anderen? Bijvoorbeeld in een sollicitatie- of beoordelingsgesprek, of aan je nieuwe manager?

 

Jezelf in korte tijd goed neerzetten is helemaal niet zo eenvoudig. Toch wordt dit steeds meer van jou verwacht als je verandert van functie, een beoordelings- of ontwikkelingsgesprek hebt of op zoek bent naar een nieuwe baan.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Deze training helpt je daarom zicht te krijgen op je kwaliteiten en die vervolgens goed over het voetlicht te krijgen. In een groep van maximaal 12 personen ga je op een interactieve manier aan de slag. De ochtend behelst een mix van theorie en oefenen. In de middag werk je met de trainer en een acteur, met als doel jezelf goed te presenteren. Non verbale communicatie, presentatietechnieken, stem- en taalgebruik komen daarbij aan de orde.

 

Resultaat

  • meer bewustwording van en inzicht in jezelf
  • meer zicht op je kwaliteiten en kracht
  • tools om jezelf goed te presenteren
  • meer zelfvertrouwen door te oefenen

 

Visie

  • leren door te doen
  • leren van elkaar
  • leren in veilige omgeving
  • hoe beter je jezelf kent, hoe beter je kunt leiden

 

Programma ‘Verbeter je performance op de arbeidsmarkt’

09.30 – 10.00 uur Ontvangst
10.00 – 10.15 uur Kennismaking en toelichting programma
10.15 – 11.00 uur Inzicht in je sterke punten/kwaliteiten
11.00 – 12.30 uur Oefenen met presenteren en o.a. de elevator pitch. Aandacht voor taalgebruik, non verbale communicatie, en communicatie-technieken
12.30 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 16.00 uur Oefenen van presentaties, pitches en (sollicitatie-) gesprekken met acteur erbij
16.00 – 16.15 uur Actiepunten en evaluatie
16.30 uur Afsluiting

 

Doelgroep

Professionals in de zorgsector.

 

Trainingsdatum 

In overleg

 

Kosten

€ 450,- excl. btw, inclusief lunch.

 

Locatie

Hooghiemstragebouw, Utrecht
(Voldoende parkeergelegenheid aanwezig)

 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor deze training door het sturen van een e-mail naar info@bvzorgcommunicatie.nl


Voor alle trainingen geldt: minimaal 7, maximaal 12 deelnemers.


NB Deze training kunnen wij ook incompany aanbieden. Neem voor data, wensen en kosten contact met ons op: tel. 033 465 3427 of welkom@bvoverheidscommunicatie.nl. 

 

Over de trainer

Marian Mulder studeerde communicatiekunde en is inmiddels ruim 20 jaar actief als communicatiedeskundige, waarvan de laatste tien jaar als zelfstandige. Onder haar bedrijfsnaam, Mulder Communicatie, vervult Marian opdrachten als interim communicatieadviseur, interim manager van communicatie-afdelingen, communicatie- en leiderschapstrainer en als coach bij bedrijven, overheidsinstanties en non profit organisaties. Haar opdrachtgevers zijn onder meer Plus Retail, Vivium Zorggroep, Universiteit Utrecht, UvA en diverse gemeenten, provincies en ministeries. Steeds vaker vervult zij opdrachten op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Mensen laten groeien en bloeien is Marians passie. Respect en humor zijn daarbij belangrijke waarden voor haar.

 

Reacties zijn gesloten.