Communiceren met maximaal effect

Vrijwel iedereen herkent dit wel: je bent met een collega in gesprek en je stuit ineens op weerstand. Je begrijpt niet waar die vandaan komt en hebt geen idee wat je eraan kunt doen. Of je woorden worden heel anders begrepen dan je bedoelde. Of het lukt je maar niet om iets kort en helder uit te leggen.

 

Weet jij hoe je overkomt? Wat je uitstraalt? En of dit klopt met wat je zegt? Kun jij anderen ‘lezen’? En lukt het je een gesprek te ‘sturen’?

 

In de praktische training ‘Communiceren met maximaal effect’ gaan deelnemers actief met deze vragen aan de slag. Je wordt je meer bewust van hoe je communiceert en wie je tegenover je hebt. Ook krijg je gereedschap om je communicatie te verbeteren.

 

Elke trainingsgroep bestaat uit maximaal 12 personen. Het programma is intensief, maar de sfeer is prettig en er wordt vaak veel gelachen.

 

Resultaat:

  • meer bewustwording van eigen gedrag en wijze van communiceren
  • meer inzicht in het effect van taal en non verbaal
  • meer tools om effectief en duidelijk te communiceren

 

Visie:

  • leren door te doen
  • leren van elkaar
  • leren in een veilige omgeving
  • effectief communiceren = contact maken

 

Programma ‘Communiceren met maximaal effect’

9.30 – 10.00 uur Ontvangst
10.00 – 10.15 uur Kennismaking en toelichting programma
10.15 – 12.30 uur Effectief taalgebruik, effect van non verbale communicatie en communicatietechnieken en -stijlen mbv oefeningen en concrete voorbeelden
12.30 – 13.30 uur Lunch
13.30 -16.00 uur Effectief communiceren in de praktijk: oefenen met een acteur
16.00 -16.15 uur Actiepunten en evaluatie
16.30 uur Afsluiting

Doelgroep

Professionals in de zorgsector.

 

Trainingsdatum 

In overleg

 

Kosten

€ 450,-, excl. BTW, inclusief lunch.

 

Locatie

Hooghiemstragebouw, Utrecht
(Voldoende parkeergelegenheid aanwezig)

 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor deze training door het sturen van een e-mail naar info@bvzorgcommunicatie.nl

 

Voor alle trainingen geldt: minimaal 7, maximaal 12 deelnemers.
NB Deze training kunnen wij ook incompany aanbieden. Neem voor data, wensen en kosten contact met ons op: tel. 033 465 3427 of info@bvzorgcommunicatie.nl. 

 

Over de trainer

Marian Mulder studeerde communicatiekunde en is inmiddels ruim 20 jaar actief als communicatiedeskundige, waarvan de laatste tien jaar als zelfstandige. Onder haar bedrijfsnaam, Mulder Communicatie, vervult Marian opdrachten als interim communicatieadviseur, interim manager van communicatie-afdelingen, communicatie- en leiderschapstrainer en als coach bij bedrijven, overheidsinstanties en non profit organisaties. Haar opdrachtgevers zijn onder meer Plus Retail, Vivium Zorggroep, Universiteit Utrecht, UvA en diverse gemeenten, provincies en ministeries. Steeds vaker vervult zij opdrachten op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Mensen laten groeien en bloeien is Marians passie. Respect en humor zijn daarbij belangrijke waarden voor haar.

 

 

Reacties zijn gesloten.