Effectief communiceren

Goed communiceren, zodat er geen misverstanden zijn. Dat willen we allemaal. Toch lukt dat niet altijd. Soms ontstaat er irritatie of weerstand bij jezelf of je collega, zonder dat je meteen weet waar dat vandaan komt. Of het lukt je niet je boodschap helder en duidelijk over te brengen. Of je baalt van jezelf na een sollicitatie- of beoordelingsgesprek omdat je het gevoel hebt dat je dingen hebt laten liggen.

 

Herkenbaar? Gelukkig zijn er vaardigheidstrainingen die je kunnen helpen effectiever te communiceren en jezelf vanuit zelfkennis en authenticiteit voor het voetlicht te brengen.

 

Trainer en communicatiedeskundige Marian Mulder helpt je je communicatie te verbeteren. Je leert meer over jezelf, het ‘lezen’ en beïnvloeden van de ander en je krijgt tools aangereikt om je gedrag effectiever te maken. In alle trainingen wordt er geoefend met een acteur. Je hebt keuze uit drie trainingen:

 

 

Je kunt je aanmelden voor een training door een e-mail te sturen naar info@bvzorgcommunicatie.nl . We gaan dan samen op zoek naar een geschikte datum. Wil je liever een training ‘in eigen huis’? Alle drie deze trainingen bieden wij ook incompany aan. Neem voor data, wensen en kosten contact met ons op: tel. 033 465 3427 of info@bvzorgcommunicatie.nl.

 

Deze trainingen zijn zeker niet alleen bedoeld voor communicatieprofessionals, maar voor iedere professional die zijn of haar communicatie wil verbeteren.

 

Reacties zijn gesloten.