Seminar Storytelling in Business

Tegenwoordig wordt meer en meer verwezen naar storytelling als essentieel onderdeel van corporate marketing en branding. In de praktijk blijkt echter gebrek aan kennis over wat storytelling nu precies is en hoe het werkt in business. In navolging van multinationals als Nike, Siemens, Hewlett-Packard en Microsoft geeft Sanset nu ook de Nederlandse zakenmarkt en overheidsinstellingen dé gelegenheid om het verhaal van hun onderneming opnieuw te ontdekken en te vertalen naar de markt.

 

Uniek eendaags seminar van wereldberoemde storyteller

Nergens ter wereld bestaat zo’n enorme concentratie van talent en gedrevenheid om een verhaal optimaal te vertellen én te verkopen als in Hollywood. Dé expert storytelling  in Hollywood is Robert McKee.  Hij komt  naar Amsterdam om in het prachtige DeLaMar Theater op dinsdag 26 mei a.s. zijn éénmalig seminar te geven. In één van de meest inspirerende en spraakmakende seminars in Nederland, het STORY-in-BUSINESS seminar in Amsterdam, demonstreert Robert McKee hoe je je als bedrijf of organisatie verbindt met de markt door te overtuigen met het juiste verhaal. En hoe je véél meer voordeel kunt halen uit een betekenisvol verhaal van jouw bedrijf of product:

– Hoe ontdek je de overtuigingskracht van het juiste verhaal?

– Wat is jouw ultieme elevator pitch?

– Hoe kan jij de geheimen van Hollywood toepassen op het verhaal van jouw organisatie

 

Over Robert McKee

Robert McKee (73) is een wereldberoemde storytelling docent en scenario goeroe, die over de hele wereld zijn seminars geeft aan o.a. mensen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, in de reclamebranche en het PR- en communicatievak. Zowel bij de overheid als in de film-, televisie- en theaterwereld. Hij is hèt geheim achter vele Oscar en Emmy-winnaars zoals The Wolf of Wall Street, 12 Years a Slave, Breaking Bad en Game of Thrones.

Quotes-Robert McKee-STORY doc

Gratis upgrade

De prijzen voor dit eendaagse seminar zijn:

€ 395,- voor een bronzen ticket (balkon)

€ 425,- voor een zilveren ticket (zaal achterin)

€ 445,- voor een gouden ticket (zaal voorin)

 

Dankzij onze speciale samenwerking met Sanset krijg  je een gratis stoelupgrade  als je je via ons aanmeldt voor dit unieke seminar!  Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Lees meer over het seminar Story in Business.  Kijk ook op sanset.org

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.