Referenties

Ana KaradarevicVooraf had ik heel prettig contact met Nico. Hij luisterde naar me en ging het gesprek met de opdrachtgever aan, rekening houdend met mijn wensen. In de maanden daarna was ook het contact met Betty en Janine prettig en professioneel.

Ana Karadarevic

portret Monique JanssensIk houd erg van de persoonlijke en praktische benadering van het Bureau voor Zorgcommunicatie. Iedereen werkt mee aan een goede oplossing voor alle partijen, zodat je het snel eens bent en aan de slag kunt. Zonder onnodige formaliteiten is alles toch netjes geregeld. En het zijn allemaal aardige mensen. Ik werk echt heel graag met dit bureau.

Monique Janssens

Mariska van GelderenIk heb enkele jaren voor het Bureau voor Zorgcommunicatie gewerkt. Niet alleen zijn zij kritisch en selectief ten gunste van de opdrachtgever, ook zetten ze zich echt in om dé plek voor kandidaten te vinden. Hun aanpak is persoonlijk en het zijn stuk voor stuk gedreven en enthousiaste mensen. Dat het een kleine club is, vind ik een voordeel; je leert de mensen snel kennen!

Mariska van Gelderen

portret Marcel PaterBureau voor Zorgcommunicatie is een bureau met korte lijnen die haar klanten kent en ook haar zzp-ers. Korte lijnen en maatwerk. Dit in tegenstelling tot grotere bureaus waar de contacten onpersoonlijk zijn en er zelden een juiste match gevonden wordt. Zij hebben een grote expertise binnen diverse velden in de overheidscommunicatie. Persoonlijke benadering en een vaste contactpersoon zijn voor hen belangrijk.

Marcel Pater, freelance communicatieadviseur

foto RaijmondBureau voor Zorgcommunicatie combineert zorgvuldigheid met creativiteit in het matchen van opdrachten en mensen. Het creatieve zit hem in het briefen van de mensen die voor Bureau voor Zorgcommunicatie aan de slag zijn. Het zorgvuldige zit hem in de permanente begeleiding en aandacht die het bureau geeft aan opdrachtgever en zzp-er.

Er is altijd – in alle opzichten – voor elke buitenklusser rugdekking van een ervaren thuisfront. Precies waar een zzp-er zo naar kan verlangen: rugdekking, plaats voor overleg en reflectie, uitlaatklep. Kortom, een thuisplek met vakgenoten. Dat maakt hun kandidaten sterker bij hun opdrachtgevers. En dat komt ten goede aan de kwaliteit van de klus.

Raijmond Witten, freelance communicatieadviseur

Reacties zijn gesloten.