Netwerk van professionals

Voor onze opdrachtgevers maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk. Wij kunnen putten uit een uitgebreide pool van communicatieprofessionals: veelal zelfstandig ondernemers (freelancers) maar ook professionals die wij voor de duur van de opdracht in dienst kunnen nemen. Zowel voor communicatieadvies en communicatie rond projecten als bij bemiddeling voor (interim)opdrachten. Wij stellen hoge eisen aan onze kandidaten: zij hebben de juiste kennis en ervaring voor de gevraagde functie, zijn flexibel, collegiaal en uiteraard verstaan zij het communicatievak!

 

Wij kennen onze kandidaten

Bijna alle bij ons ingeschreven professionals hebben wij uitvoerig persoonlijk gesproken. Wij willen de kandidaten in de ogen gekeken hebben en gaan niet alleen af op een CV. Wat is het voor kandidaat, wat drijft en motiveert hem of haar, wat voor soort functie zoekt hij of zij, waar ligt de specifieke ervaring. Die kennis en informatie zorgt ervoor dat wij precies weten welke kandidaat voor welke functies geschikt is.

We hebben bovendien geen adviseurs op onze loonlijst staan. Daardoor kunnen wij altijd de optimale kandidaat leveren, passend bij de functie en de opdrachtgever.

Voor complexe projecten maken wij zo een team op maat.

Reacties zijn gesloten.