Over ons bureau

Bureau voor Zorgcommunicatie is een communicatieadvies- en bemiddelingsbureau, gespecialiseerd in communicatie in zorg en ziekenhuis. Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort aan de Bergstraat, op loopafstand van het station. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

 

Wat doen wij

Bureau voor Zorgcommunicatie heeft twee kerntaken:

  • communicatieadvies en –ondersteuning
  • bemiddeling van en voor (tijdelijke) communicatieprofessionals

Bij beide activiteiten richten wij ons uitsluitend op zorginstellingen. Wij adviseren bij communicatievraagstukken, stellen communicatie(beleids)plannen op, implementeren deze, realiseren communicatiemiddelen én organiseren communicatieactiviteiten en trainingen voor opdrachtgevers. Ook zorgen wij voor een optimale projectcommunicatie.
Daarnaast bemiddelen wij (tijdelijke) communicatieprofessionals van uiteenlopend beroepsniveau (van medewerker tot zware manager: beroepsniveau B, C en D).

 

Uitgebreid netwerk

Wij maken gebruik van ons eigen uitgebreide netwerk van professionals. Er staan ruim 200 zelfstandige communicatieprofessionals bij ons ingeschreven. Professionals op alle beroepsniveaus met ervaring met zorgcommunicatie. Hierdoor leveren wij altijd maatwerk: de juiste adviseur of medewerker op de juiste opdracht voor de juiste prijs.

 

Kwaliteit staat voorop

Wij leveren snel inzetbare, betrokken en ervaren communicatieprofessionals. Omdat we met gekwalificeerde zzp’ers uit het hele land werken, kunnen we bijna voor elk type opdracht de juiste mensen aanbieden door heel Nederland. We kennen onze zzp’ers persoonlijk en staan voor kwaliteit. Deze kwaliteit blijkt uit de referenties van enkele mensen met en voor wie we werken of gewerkt hebben.

 

Bureau voor Overheidscommunicatie

Bureau voor Zorgcommunicatie heeft ook een broer en een neef:

Bureau voor Overheidscommunicatie: dé specialist voor overheidscommunicatie! 

Partners in Communicatie: de unieke samenwerking tussen Bureau voor Overheidscommunicatie, SchaalX en Intercity en één van de vier ‘preferred suppliers’ voor het Rijk.

Reacties zijn gesloten.