Werving en selectie

Heeft u een vacature voor een vaste of een tijdelijke communicatiebaan in de zorg of bij een ziekenhuis? Ook dan kunnen wij u in contact brengen met gekwalificeerde kandidaten. Met veel plezier verzorgen wij uw werving en selectie.

Groot netwerk, schappelijke prijzen

Omdat wij oorspronkelijk een bemiddelingsbureau voor interim opdrachten zijn hebben wij daarbij een andere werkwijze dan ‘standaard’ werving- en selectiebureaus. Wij vragen bijvoorbeeld geen exclusiviteit en zoeken ook niet met paginagrote dure advertenties, maar raadplegen ons uitgebreide eigen bestand en netwerk bij het zoeken naar een geschikte kandidaat. Daarom kunnen wij aantrekkelijke voorwaarden hanteren: u betaalt bij lange na niet de prijzen die u kwijt zou zijn bij het inschakelen van een werving- en selectiebureau. Tegelijkertijd nemen wij u het zoekwerk – geheel vrijblijvend – uit handen.

No cure, no pay

Als wij één of meer geschikte kandidaten voor de functie denken te hebben, stellen we deze aan u voor. Pas als u een goede match ziet en tot een arbeidscontract met een kandidaat komt, vragen wij u om een bijdrage voor onze bemiddeling. Oftewel: ‘no cure, no pay’!

 

Interessant om eens uit te proberen!

 

Reacties zijn gesloten.