Werkwijze

Zoekt u een deskundige interim communicatieprofessional? Dan helpen wij u graag om de geschikte kandidaat te vinden. U laat ons weten naar wat voor kandidaat u op zoek bent en wat het functieprofiel is. Wij zoeken de ideale kandidaat voor u. Onze werkwijze is als volgt.

 

De juiste match

In ons bestand hebben wij enkele honderden freelance communicatieprofessionals van elk gewenst beroepsniveau. Wanneer wij zoeken naar een geschikte kandidaat voor een interim functie doen wij dat niet alleen aan de hand van ‘koude’ gegevens in een kaartenbak maar ook op basis van persoonlijkheid. Wij kijken welke kandidaat het beste past bij de functie en het beste past binnen een organisatie of team. Wanneer wij één of meerdere geschikte kandidaten gevonden hebben, sturen we de CV’s, een profielbeschrijving en een tariefvoorstel voor elke kandidaat. U kunt dan aangeven of u kennis wilt maken met onze kandidaten.

 

Kennismaking

Het maken van een afspraak voor het kennismakingsgesprek loopt via ons bureau. Zo hebt u daar geen omkijken naar. Na het gesprek horen wij graag hoe u het gesprek hebt ervaren en of u de kandidaat de functie wilt laten vervullen. Wij nemen ook contact op met de kandidaat om na te gaan hoe deze het gesprek heeft ervaren. Bent u beiden enthousiast? Dan kan de kandidaat aan de slag en ontvangt u de opdrachtbevestiging ter ondertekening.

 

Werkbezoek

Gedurende de looptijd van de opdracht nemen wij contact op voor een werkbezoek. Dit bezoek wordt ongeveer 6 tot 8 weken na de start van de opdracht gepland. Tijdens het werkbezoek worden de eerste weken van de opdracht geëvalueerd door zowel opdrachtgever als interim communicatieprofessional. Ook komen het vervolg van de opdracht en eventuele verbeterpunten aan bod. Wij blijven op deze manier betrokken; onze zorg gaat verder dan het vinden van de juiste kandidaat en het verzorgen van een contract.

 

Reacties zijn gesloten.