Freelance

Heeft u te maken met uitval door ziekte of zwangerschapsverlof? Is uw afdeling tijdelijk overbelast of ontbreekt het u aan capaciteit om een project communicatief te ondersteunen? Heeft u NU een ervaren communicatieadviseur, tekstschrijver of webredacteur nodig? Wij helpen u snel aan een geschikte freelancer voor al uw freelance communicatie opdrachten. 

Kosteloze bemiddeling

Natuurlijk kunt u zelf op zoek gaan. Maar dat kost veel tijd en energie. Zeker in deze tijd, waarin u al snel meer dan 100 reacties op een opdracht of vacature kunt verwachten. Vertel ons uw eisen en wensen en wij maken voor u een voorselectie van geschikte kandidaten. U bepaalt zelf met wie u in zee gaat. Onze bemiddeling kost u niets!

Wij vragen onze bemiddelingsfee van de freelancer, niet van de opdrachtgever. U heeft – kortom – wel de service en niet de kosten. U krijgt 1 tot 3 kandidaten voorgedragen die zijn overgebleven na een zorgvuldige selectie op zowel CV als persoonlijkheid. Wij kunnen hierbij putten uit ons kandidatenbestand van enkele honderden doorgewinterde communicatieprofessionals met ervaring in de zorgsector.

Reacties zijn gesloten.