Detachering

Heeft u te maken met uitval door ziekte of zwangerschapsverlof? Is uw afdeling tijdelijk overbelast of ontbreekt het u aan capaciteit om een project communicatief te ondersteunen? Heeft u NU een ervaren communicatieadviseur, tekstschrijver of webredacteur nodig? Wij helpen u snel aan geschikte kandidaten voor al uw interim communicatie opdrachten. 

 

Geen tijdrovende sollicitatieprocedure

Natuurlijk kunt u zelf op zoek gaan. Maar dat kost veel tijd en energie. Zeker in deze tijd, waarin u al snel meer dan 100 reacties op een opdracht of vacature kunt verwachten. Vertel ons uw eisen en wensen en wij maken voor u een voorselectie van geschikte kandidaten. Daarbij kunnen wij putten uit ons bestand van enkele honderden ervaren communicatieprofessionals met ervaring in de zorgsector. U bepaalt zelf met wie u in zee gaat.

In dienst bij u. Of bij ons.

Bij detachering betaalt u als opdrachtgever een schappelijke bureaumarge. Een andere oplossing is dat een kandidaat tijdelijk bij uw organisatie in dienst komt. U betaalt dan een bemiddelingsfee aan Bureau voor Zorgcommunicatie.

 

Reacties zijn gesloten.