Eerste Hulp Bij Jaarverslagen

Het maken van een jaarverslag is een enorme klus die langere tijd extra druk zet op de communicatieafdeling. Deze verplichte documenten zijn ook enorm belangrijk omdat de reputatie van zorginstellingen ervan wordt afgeleid. De Ziekenhuis Top 100 wordt immers op basis van deze gegevens opgesteld. Net als diverse vergelijkingssites op internet.

 

Uw jaarverslag als positioneringsinstrument 

Een gegeven dat kansen biedt: uw zorginstelling kan zich onderscheidend positioneren met haar jaarverslag. Met een doordachte aanpak bent u bovendien niet alleen transparant en helpt u patienten bewuster kiezen; u houdt ook de regie op de communicatie over uw prestaties.

 

Ondersteuning van concept tot druk

Heeft u zelf te weinig tijd om voldoende zorg en aandacht aan uw jaarverslag te besteden? Bureau voor Zorgcommunicatie biedt u graag een helpende hand. Wij leveren communicatieprofessionals die zowel thuis zijn in de wereld van de zorg als ervaren in het schrijven van jaarverslagen. Wij kunnen niet alleen concept en schrijfwerk, maar ook de complete projectleiding, vormgeving en druk voor u verzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.