Ook toe aan een efficiëntere manier van nieuws delen?


De mediawereld is nog nooit zo aan verandering onderhevig geweest als de afgelopen jaren. Daarbij loopt de interesse van redacties vaak erg uiteen. Tegelijkertijd ‘eisen’ steeds meer stakeholders (publiek, belangenorganisaties, etc.) dat ze onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van nieuwswaardigheden die hen raken. We leven immers in een wereld waarin ‘transparantie’ het adagium is. Als je niet uitkijkt heb je een dagtaak aan het bijhouden van perslijsten en het maken van doelgroepselecties..

 

Met Wereldkundig bepalen uw (pers)relaties zelf welke nieuwsberichten ze ontvangen

Een relatie van mij, een gespecialiseerd woordvoerder, bedacht samen met een softwareontwikkelaar een oplossing voor dit probleem: een zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket (www.wereldkundig.nl) waarmee je snel en effectief nieuwsberichten verstuurt. Omdat ik in deze software geloof, ben ik een samenwerking met Wereldkundig aangegaan. ‘Wereldkundig’ werkt met je eigen huisstijl. Je kunt er vanuit de cloud, dus niet-locatiegebonden, mee werken. Doelgroepselecties zijn niet nodig: pers en andere geïnteresseerden bepalen zélf welk type berichten zij willen ontvangen. Ook houden ze zelf hun contactgegevens bij en kunnen zij suggesties doen voor uitbreiding van uw adressenbestand. Inmiddels is het systeem op maat gemaakt voor o.a. diverse politiekorpsen, gemeente Rotterdam en ook voor een bedrijf als Prorail. Het systeem is voor elke organisatie (groot of klein) snel op maat te maken en inzetbaar.

 

Benieuwd hoe het werkt? Kom dan naar de lunchbijeenkomst die Bureau voor Zorgcommunicatie op donderdag 3 juli organiseert in Amersfoort. Van 12 tot 13 uur nemen we je mee in deze ontwikkeling en krijg je een demonstratie met de Wereldkundig-software. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. De lunch bieden wij je aan. Je kunt je aanmelden door uiterlijk zondag 22 juni een mail te sturen naar info@bvzorgcommunicatie.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.