Hoe doeltreffend zijn jouw presentaties?

Iedere professional die wel eens een presentatie houdt weet hoe lastig het is om een verhaal te houden dat niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook raakt, de energie vasthoudt en je publiek over de streep trekt.  Wellicht sta je zelf regelmatig voor een groep. Gewetensvraagje: lukt het jou een presentatie te maken die je gehoor boeit en doel treft? 

 

Natuurlijk weet je ‘waar het over moet gaan’. Maar weet je ook hoe je publiek denkt? Beheers je de kunst om vanuit bijzondere invalshoeken te werken? En kun jij beeldmateriaal selecteren dat jouw verhaal in één klap naar een hoger plan brengt?

 

Want verstand van zaken hebben en aardig overweg kunnen met Powerpoint, Prezi of Keynote is prettig. Maar het is geen garantie voor een verhaal dat stáát. Terwijl een presentatie vaak wordt ingezet als middel om te overtuigen. Om iets belangrijks voor elkaar te krijgen.

 

Bureau voor Overheidscommunicatie nodigt je met trots uit voor de unieke workshop ‘Maak vernieuwende presentaties’. Uniek doordat drie ervaren presentatietrainers met elk een eigen expertise de krachten bundelen:

 

Marcel Dassen – grondlegger van de training ‘Master in Performance’en ontwikkelaar van het VIS-communicatiemodel waarin alles draait om het creëren en vasthouden van energie in een groep

 

Marcel Baatsen – specialist in krachtig presenteren, leert je met behulp van mindmappingtechnieken nieuwe invalshoeken ontdekken

 

Jeremine Holt – specialist in visuele communicatie, wijdt je in in ‘visual storytelling’ zodat je verhaal tot leven komt.

 

Drie specialisten die jou meenemen op reis door drie essentiële onderdelen van het creatieve proces. Na deze workshop, kun jij:

 

  • bijzondere, verrassende en effectieve invalshoeken voor presentaties bedenken met behulp van brainstorm- en mindmaptechnieken
  • afbeeldingen kiezen die zowel rationeel als emotioneel doel treffen
  • je publiek doorgronden, contact maken en mensen meenemen in jouw verhaal 

 

Kortom: presentaties maken die staan als een huis!

 

 

Praktische informatie

 

Bureau voor Overheidscommunicatie biedt je deze workshop aan voor de scherpe prijs van € 95,- (€ 114,95 incl. BTW).

 

Datum:                zaterdag 2 november

Tijdstip:               8.30 – 13.00 uur

Locatie:                 De Roskam, Plein 25, 3991 DI  Houten

 

Deelnemers kunnen aansluitend gebruik maken van een eenvoudige lunch bij De Roskam. De kosten hiervoor zijn € 8,75. Wil je hiervan gebruik maken? Geef dat dan aan in het vakje ‘opmerkingen’van het aanmeldformulier.

 

Heb je interesse, maar kun je niet op 2 november? Bel of mail ons dan: (033) 465 3427, info@bvzorgcommunicatie.nl  Dan kijken we samen of er een andere mogelijkheid – bijvoorbeeld ‘incompany’ – is om de workshop te volgen.

 

AANMELDEN

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.