Werkwijze

Wij gaan verder dan het samen vinden van een passende freelance communicatie opdracht of vacature. Elke professional die via ons bureau aan de slag is, bieden wij altijd de mogelijkheid om samen te sparren. Soms is het prettig, hoe ervaren je ook bent, om even een dilemma te bespreken met een collega-adviseur die je kunt vertrouwen. Wij laten je niet zwemmen maar bieden met veel plezier dat luisterend oor, die spiegel en dat platform voor professionele reflectie.

 

Persoonlijke benadering

Bij Bureau voor Zorgcommunicatie werken enthousiaste en gemotiveerde mensen die veel energie steken in ons netwerk van communicatieprofessionals en opdrachtgevers. Wij zetten vooral in op kwaliteit; voor ons is een persoonlijke benadering daarom heel belangrijk. Wij selecteren je dus niet alleen op basis van een mooi CV. Met alle kandidaten in ons bestand maken wij persoonlijk kennis om met elkaar te delen wat de wensen en vaardigheden zijn, maar ook de verbeterpunten en de onderdelen van het vak waar je minder goed in bent. En natuurlijk vertellen wij wat onze werkwijze is, wat je van ons kunt verwachten. Duidelijkheid is de crux voor een goede samenwerking.

 

Gegevens up-to-date houden

Het is van belang je gegevens in ons kandidatenbestand up to date te houden. Zo kunnen we namelijk altijd actuele informatie koppelen aan een eventuele opdracht. Dus als je beschikbaarheid is veranderd of je hebt nieuwe werkervaring opgedaan in de zorgcommunicatie, actualiseer dan je eigen account.

 

Een passende opdracht

Zodra we een opdracht vinden die goed bij je past, hoor je dat van ons. Je kunt dan bekijken of de opdracht je inderdaad aanspreekt en aansluit bij jouw mogelijkheden. Zijn we beiden die mening toegedaan, dan dragen we je voor. De opdrachtgever kan je op basis van de voordracht uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Klikt het? Dan kunnen jullie met elkaar in zee gaan. Wij regelen verder de contracten.

Reacties zijn gesloten.