Korting bij Van der Hilst

Als communicatieprofessional wil en moet je jezelf blijven ontwikkelen. Regelmatig een training of opleiding hoort daarbij. Bureau voor Overheidscommunicatie is daarom een samenwerking aangegaan met het gerenommeerde opleidingsinstituut Van der Hilst Communicatie. Jouw voordeel? 10% korting!

 

Breed aanbod

Van der Hilst biedt opleidingen en trainingen aan voor zowel beginnende als gevorderde communicatieprofessionals. Er zijn beroepsopleidingen en gespecialiseerde opleidingen. Alle opleidingen zijn gecertificeerd door beroepsvereniging Logeion.  Voor de ontwikkeling van je persoonlijke effectiviteit, mondelinge en schriftelijke communicatie en je strategisch inzicht zijn er diverse kortlopende trainingen.

 

Kortingsregeling

Communicatieprofessionals die bij ons bureau staan ingeschreven kunnen profiteren van een speciale kortingsregeling die wij met Van der Hilst hebben afgesproken:

  • 10% korting op het gehele standaard aanbod van opleidingen en trainingen, met uitzondering van de opleiding Communicatiemanager (D-opleiding); daar is de korting maximaal 5%
  • de korting is niet geldig op examenkosten, aanschaf van boeken en verblijfskosten
  • de korting kun je 1 x per kalenderjaar gebruiken

Zo krijg je korting

Wil je een opleiding of training volgen bij Van der Hilst en profiteren van de kortingsregeling? Stuur dan een mailtje aan nadia@bvoverheidscommunicatie.nl en vraag je kortingscode aan. Schrijf je vervolgens zelf bij Van der Hilst in en vul dan de kortingscode in.

 

Reacties zijn gesloten.