Interim opdrachten

Ben jij zpp’er en ga je via ons aan de slag voor een interim opdracht, dan gaan wij een overeenkomst van bemiddeling met elkaar aan.

 

Marktconforme tarieven

Het Bureau voor Zorgcommunicatie werkt niet met vaste prijzen. Elke opdracht is maatwerk. We brengen de opdrachtgever graag een marktconform tarief in rekening. Daarom betaal jij als freelance communicatieprofessional een bescheiden bemiddelingsfee. In de praktijk is dat vaak een percentage van het uurtarief dat wij voor jou in rekening brengen. Door met marktconforme tarieven te werken, voorkomen we dat we ons – en daarmee jou – uit de markt prijzen. Word jij binnen een jaar teruggevraagd door de opdrachtgever? Dan verlagen wij onze marge en houd jij dus meer over.

 

Freelancen in combinatie met loondienst

Ben jij ook in voor een dienstverband? Zzp’ers die ervoor kiezen in dienst te treden en daarnaast als zelfstandige te blijven werken, moeten attent zijn op hun fiscale situatie. Over het algemeen geldt dat je per jaar minimaal 1225 declarabele uren moet maken om voor zelfstandigenaftrek in aanmerking te komen. Voor meer informatie daarover kun je contact opnemen met de Belastingdienst (0800-0543) en vragen naar de fiscaal inhoudelijke afdeling.

 

Reacties zijn gesloten.