Inschrijven

Ben je communicatieprofessional en zoek je een leuke opdracht, zonder dat je zelf alle vacatures in de gaten moet houden? Wil je gebruikmaken van een betrouwbaar en deskundig bemiddelingsbureau zonder een enorme fee te betalen? Schrijf je dan in bij Bureau voor Zorgcommunicatie.

Account aanmaken

Wij vragen je om een eigen account bij ons aan te maken. Je gegevens blijven zo ook voor jou inzichtelijk. Je kunt zelf eenvoudig aanvullingen en wijzigingen doorgeven of een recenter CV uploaden.
Inschrijven via je LinkedIn-profiel kan ook en gaat snel. Maar een uitgebreid CV (liefst in Word) is voor ons interessanter, want dat geeft ons meer informatie over jou. Zo kunnen we beter inschatten welke functies bij jou passen.

Reageren op een vacature? Stuur een gerichte update van je CV!

Als je reageert op een specifieke openstaande vacature, en je hebt al een account aangemaakt, volstaat het om het reactieformulier in te vullen. Zo kun je je motivatie verwoorden en je meest recente CV uploaden. Het liefst een CV dat al zoveel mogelijk voor deze specifieke vacature relevante ervaringen beschrijft.

Reacties zijn gesloten.