Dienstverband

Ga je via ons in loondienst aan de slag, dan kom je bij ons in dienst voor de duur van de opdracht. Of we helpen je direct of indirect (via onze deta-vast constructie) aan een dienstverband bij de opdrachtgever.

 

Tijdelijk of vast dienstverband

Ben je (nog) geen freelancer, of speel je als zzp’er met de gedachte om een kortdurend dienstverband aan te gaan? Wij kunnen je in dienst nemen voor de duur van de opdracht en dan detacheren bij de opdrachtgever. Maar wij bieden opdrachtgevers ook aan mee te zoeken naar een geschikte kandidaat voor vaste functies. Dit doen wij – in tegenstelling tot reguliere werving- en selectiebureaus – op basis van ‘no cure, no pay’. Pas wanneer onze kandidaat en een opdrachtgever tot een arbeidscontract komen, betaalt de opdrachtgever ons een bescheiden bemiddelingsfee.

 

Deta-vast

Als er behoefte is aan een gewenningsperiode, werken we soms een aantal maanden met detachering. Dit kan met onze deta-vast methode. Als werk en werkrelatie van beide kanten bevallen, treed je daarna in (vaste) dienst.

 

Combinatie freelancen en dienstverband

Zzp’ers die ervoor kiezen in vaste dienst te treden en daarnaast als zelfstandige te blijven werken, moeten attent zijn op hun fiscale situatie. Over het algemeen geldt dat je per jaar minimaal 1225 declarabele uren moet maken om voor zelfstandigenaftrek in aanmerking te komen. Voor meer informatie daarover kun je contact opnemen met de Belastingdienst (0800-0543) en vragen naar de fiscaal inhoudelijke afdeling.

Reacties zijn gesloten.